Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a verificat miercuri stadiul lucrărilor la Parkingul Primăverii nr. 20.

“Stadiul fizic executare lucrări este de 92,5%. Se respectă graficul de finalizare a lucrărilor în luna august astfel încât, după Recepție și aviz ISU, să fie dat în folosință în luna septembrie. De asemenea, va fi amenajat un mic parc în zona limitrofă parkingului”, a anunțat primarul Emil Boc.

Noul parking va avea 379 locuri de parcare, inclusiv locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități și pentru biciclete. Alte două parkinguri din Cluj-Napoca vor fi finalizate anul acesta, iar altul, la începutul anului viitor.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.