O femeie de 47 de ani, din localitatea Govăjdia, care plecase să aducă animalele de la pășunat, a fost găsită moartă joi dimineața, într-o baltă lângă râul din sat.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Femeia plecase miercuri seara spre satul Lelese pentru a aduce animalele de la locul de pășunat, dar nu a mai revenit acasă. Soțul femeii a căutat-o în noaptea de miercuri spre joi în zona unde pășunau animalele, dar nu a anunțat dispariția acesteia, crezând că femeia  a plecat la mama ei, în satul Lelese, fără a-l anunța, lucru pe care l-a mai făcut în trecut, când a revenit la domiciliu după câteva zile.

Joi dimineața, în jurul orei 07.00, bărbatul, ajutat de câţiva localnici, a găsit cadavrul soției într-o baltă lângă râu și a sunat la numărul de urgenţă 112.

“Din verificările efectuate la fața locului, se pare că femeia ar fi încercat să traverseze râul Govăjdia spre locul de pășunare al animalelor, pe un tunel din beton construit pentru captarea apei din râu, tunel de pe care a alunecat și a căzut în heleșteu, unde a decedat. Echipajul ISU Hunedoara deplasat la fața locului a recuperat din apă cadavrul persoanei decedate, acesta fiind preluat de către reprezentanţii S.J.M.L. Hunedoara,  în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei exacte a decesului. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la decesul femeii, însă cercetările continuă, pentru lămurirea tuturor aspectelor în care a avut loc acest incident”, a anunțat IPJ Hunedoara.

(FOTO: ISU Hunedoara / Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania