fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEPrimăria Satu Mare deschide două noi creșe în urma solicitărilor din partea...

Primăria Satu Mare deschide două noi creșe în urma solicitărilor din partea părinților

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Satu Mare va deschide două creșe noi în urma numărului mare de solicitări din partea părinților, pe str. Dâmbovița, nr. 2, și pe str. Wolfenbüttel, nr.8-10.

La creșa de pe str. Dâmbovița vor fi disponibile 20 de locuri, iar la cea de pe str. Wolfenbüttel numărul maxim va fi de 40 de locuri. Proiectele sunt supuse spre aprobare Consiliului Local în ședința de joi.

În ultimii doi ani, municipalitatea a înființat 62 de locuri la creșele din oraș.

De asemenea, primăria va începe reabilitarea creșei ”Punguța cu 2 bani”, proiect finanțat din fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2016-2020.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel