Peste 30 de pompieri militari, scafandri şi un salvamar au reluat, sâmbătă, căutarea fetiţei căzute în urmă cu cinci zile în râul Cibin în municipiul Sibiu, însă de această dată cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) acţionează până pe malurile Oltului, în zona barajului Robeşti, dar şi pe raza localităţilor Turnu Roşu şi Bungard.
“Peste 30 de pompieri militari organizaţi în echipe mixte au reluat, în această dimineaţă, misiunea de căutare a fetiţei căzute în râul Cibin pe 23 iunie. Intervenţia se desfăşoară susţinut atât în zona barajului Robeşti, cât şi pe raza localităţilor Bungard şi Turnul Roşu. În locaţiile menţionate se acţionează astfel: în adâncimea apei cu scafandrii şi un salvamar; pe suprafaţa râului, pompierii militari cu două bărci pneumatice; pe malurile râului Olt, pompierii militari cu accesorii specifice. De asemenea, la faţa locului se află un echipaj SMURD pentru asigurarea primului ajutor calificat la nevoie. Toate eforturile salvatorilor sunt concentrate pentru atingerea obiectivului şi finalizarea intervenţiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.
Potrivit ISU, copilul ar fi căzut în râu, marţi, în cartierul Ştrand din municipiul Sibiu, în apropierea a două hipermarketuri, în timp ce se juca cu alţi copii pe malul apei. (AGERPRES)

(FOTO: ISU Sibiu)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania