Grădina Zoologică din Târgu Mureș va organiza începând din această vară evenimente cultural-artistice.

Spectacolele vor avea loc într-un foișor de lemn, care este în prezent recondiționat de specialiști.

Potrivit Primăriei Târgu Mureș, a fost încheiat un protocol de colaborare cu Liceul de Artă din municipiu, în baza căruia elevilor școlii le va fi pus la dispoziție acest foișor, cu titlu gratuit, pentru organizarea de concerte, sesiuni de recital solo sau de grup, expoziții de desen etc.

“În termen scurt, acest foișor va fi reabilitat și sperăm să redevină un simbol al orașului. Din datele pe care le deținem, acesta era locul în care fanfara de odinioară a orașului încânta târgumureșenii cu ritmuri bine cunoscute”, a declarat Claudiu Maior, consilier al primarului municipiului Târgu Mureș.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.