Autoturismul personal al şefului sectorului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus a fost incendiat, în cursul nopţii de duminică spre luni, a informat purtătorul de cuvânt al ITPF Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan.

Conform acesteia, autoturismul era parcat în vecinătatea DN 18, în comuna Moisei.

“La faţa locului s-au prezentat poliţiştii împreună cu pompierii care au procedat la stingerea şi lichidarea incendiului”, a precizat Iulia Stan.

Potrivit unor surse judiciare, autoturismul ar fi fost incendiat cu un cocktail Molotov.

În cauză, reprezentanţii IPJ Maramureş au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere prin incendiere în vederea identificării autorilor şi dispunerea măsurilor legale. (AGERPRES)

(FOTO: Arhivă)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.