Părinții din Satu Mare își vor putea duce copiii la grădiniță începând din 1 iulie, a anunțat Primăria Satu Mare.

,,Foarte mulți părinți nu au cu cine să îi lase pe cei mici când sunt la muncă, iar noi ne dorim să venim în sprijinul lor cu măsuri care să le permită să revină la locul de muncă și să îi știe pe copii în siguranță. Am analizat împreună cu directorii unităților de învățământ preșcolar varianta de a redeschide grădinițele și astfel am ajuns la concluzia că, se lua toate măsurile în vederea redeschiderii unităților de învățământ preșcolar. Suntem pregătiți să asigurăm în grădinițe toate materialele specifice pentru reluarea activitățiilor și pentru respectarea regulilor sanitare”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Unitățile de învățământ preșcolar au solicitat părinților să transmită o cerere dacă își doresc să își ducă copii la grădiniță pe perioada verii, iar după centralizarea cererilor s-a luat decizia ca începând cu luna iulie să fie redeschise șapte grădinițe:

– Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”

– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5

– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9)

– Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33)

– Grădiniţa cu Program Prelungit „Guliver” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7)

– Grădiniţa cu Program Prelungit „14 Mai” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 12 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6)

– Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24)

Locurile disponibile la cele șapte grădinițe sunt în prezent ocupate în totalitate, însă părinții care au nevoie de informații suplimentare privind procedura de ocupare a unui loc se pot adresa conducerii grădinițelor unde este înscris copilul.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.