Consiliul Local Miercurea Ciuc a decis reluarea evenimentelor culturale și sportive în municipiu începând din 1 iulie anul acesta.

Numărul maxim al participanților la evenimente este 500 de persoane.

Potrivit municipalității, în luna iulie vor avea loc evenimentele tradiționale, ca Ziua Celor o Mie de Fete Secuiene – Ezer Székely Leány Napja și Festivalul de Muzică Veche, cu respectarea normelor de distanţare socială și cu respectarea măsurilor de siguranță în vigoare.

Organizarea evenimentelor se face cu respectarea măsurilor pentru prevenirea contaminării cu virusul COVID-19 și pentru desfășurarea activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.