O nuntă care s-a desfășurat duminică într-un local din municipiul Bistrița a fost întreruptă de jandarmi, care au fost sesizați că nu se respectă numărul maxim de 50 de persoane permis la un un eveniment privat în spațiu deschis.

Potrivit Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, s-a aplicat o sancțiune de 3.000 de lei persoanei care a organizat evenimentul, la nuntă fiind cu 30 de persoane mai mult decât numărul admis pe perioada stării de alertă

Jandarmii au stat la local până când s-au asigurat că la terasă au rămas doar 50 de persoane care participă la evenimentul privat, restul fiind nevoiți să plece de la nuntă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.