fbpx
3.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI SĂLAJAccident incredibil în Sălaj. Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce...

Accident incredibil în Sălaj. Un bărbat și-a pierdut viața în timp ce stătea în mașină în curtea unei spălătorii auto. Alte două persoane, rănite

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat care stătea în mașină în curtea unei spălătorii a murit după ce un autoturism a intrat în el. Mașina staționată a fost proiectată într-un chioșc unde se aflau doi oameni

Un bărbat de 38 de ani a decedat, luni, după ce maşina în care se afla şi care staţiona în curtea unei spălătorii din Zalău a fost lovită de un autoturism scăpat de sub control.

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, maşina lovită a ricoşat într-un chioşc alimentar, provocând rănirea altor două persoane.

„Luni, 29 iunie, o femeie de 55 de ani, din municipiul Zalău, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia Aghireş-Zalău, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a intrat în curtea unei spălătorii, după care a intrat în coliziune cu un autoturism oprit regulamentar, în care se afla un şofer de 38 de ani. După impact, acesta din urmă a fost proiectat într-un chioşc în care se aflau două persoane, de 32 şi, respectiv, 34 de ani. În urma impactului a rezultat decesul şoferului de 38 de ani şi rănirea uşoară a celor două persoane din chioşc”, se arată în informarea de presă menţionată.

Femeia vinovată de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Conducătoarea auto a fost testată cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. (AGERPRES)

(FOTO: Arhivă)

Redactia

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel