Un incident a avut loc marți la Mina Livezeni. Mai multe persoane aflate în subteran s-au intoxicat cu fum și gaze toxice.

Potrivit ISU Hunedoara, este vorba despre 14 mineri intoxicați transportați până acum la UPU.

La fața locului intervin o autospecială pentru transport victime multiple, cinci ambulante SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Totodata, pentru optimizarea misiunii de răspuns a fost prealertat și elicopterul SMURD.

Misiunea este în desfășurare.

(FOTO: ISU Hunedoara)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.