Opt structuri sportive de performanță de prim eșalon vor fi finanțate de Consiliul Județean (CJ) Maramureș în acest an.

Aleșii județeni au aprobat în ședința ordinară de luni a CJ Maramureș aprobarea proiectul de hotărâre privind stabilirea structurilor sportive de performanţă de prim eşalon care vor beneficia de finanţarea programelor sportive în acest an.

Opt echipe vor beneficia de finanțare din bugetul județului Maramureș: Clubul Sportiv „Asociația Sportivă Independența”– echipa de fotbal feminin AS Independența Baia Mare; Clubul Sportiv Municipal Baia Mare  – echipa de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare; Clubul Sportiv „Știința” Baia Mare – echipa de volei masculin CS Ştiinţa Explorări Baia Mare; Clubul de Șah al Municipiului Baia Mare – echipa de şah; Clubul Sportiv Minaur Baia Mare – echipa de handbal masculin CS Minaur Baia Mare; Clubul Sportiv Minaur Baia Mare – echipa de handbal feminin CS Minaur Baia Mare; Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației – echipa de baschet masculin CSM Sighetu Marmației; Clubul Sportiv Municipal Sighetu Marmației – echipa de şah feminin CSM Sighetu Marmaţiei.

Sumele vor fi alocate în baza contractelor încheiate cu fiecare club/asociaţie.

„Consiliul Județean Maramureș a fost și va rămâne un promotor și susținător al derulării programelor de activitate sportivă ale structurilor sportive de prim eşalon. Vom finanța și recompensa anual aceste structuri, în funcție de contribuția pe care o aduc la sporirea prestigiului județului, dar și în funcție de realizările obţinute. Îmi doresc să promovăm prin orice mijloace sportul și beneficiile sale asupra sănătății, cu atât mai mult cu cât pandemia generată de noul coronavirus a restabilit locul binemeritat al acesteia pe lista priorităților pe care fiecare dintre noi le avem.”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

(FOTO: Facebook / CS Minaur Baia Mare)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.