Locuitorii din Târgu Mureș au posibilitatea să sesizeze probleme și să trimită propuneri și sugestii municipalității prin intermediul unei aplicații achiziționate de Primăria orașului.

Aplicația “TÎRGU MUREȘ REPORT” vine în sprijinul cetățenilor care doresc să contribuie prin diverse idei și propuneri la buna gospodărire a orașului.

Pentru a putea transmite o sesizare trebuie să:

– Descărcați aplicația din App Store sau Google Play;

– Vă creați profilul;

– Adăugați o sesizare selectând categoria, locația și descriind problema semnalată;

– Urmăriți statusul sesizării on-line.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.