Ferma Lavanda Lola din Bonțida vrea să împărtășească cu publicul frumuseţea şi parfumul lavandei înflorite, aşa că deschide porţile celor care vor să se bucure de o zi liniștită de weekend într-un decor cu aromă de Provence.

Sunt bineveniţi toţi cei care iubesc lavanda şi vor să petreacă câteva ore relaxante în natură.

Cei care doresc să viziteze ferma Lavanda Lola se pot înscrie AICI.

Ce au pregătit organizatorii

– Picnic cu familia și prietenii în livadă.

– Faceți cunoştiinţă cu peste 50 de specii de lavandă.

– Vedeți cum se distilează uleiul esențial de lavandă.

– Faceți cele mai frumoase poze.

– Testați produse cu lavandă.

Taxa de intrare este de 10 lei/persoană (copiii până în 12 ani intră gratuit) este folosită pentru cheltuieli organizatorice. Taxa se va achita direct la fermă.

(FOTO: Facebook / Lavanda Lola)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.