Primăria Lugoj a anunțat luni că va deschide Ștrandul Municipal în 10 iulie.

Reprezentanții municipalității susțin că ștrandul nu a putut fi deschis mai devreme din cauza stării de alertă generate de pandemia de coronavirus, dar și a vremii nefavorabile.

Lista cu măsurile de protecție pentru prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus va fi afișată la vedere în interiorul bazei de agrement.

În incinta bazei de agrement, ținând cont de suprafața bazinelor și a plajelor vor putea avea acces simultan doar un număr de 250 de persoane. Pe măsură ce unele persoane vor ieși pot intra alte persoane fără a depăși numărul maxim de 250.

La intrare fiecărei persoane i se va verifica temperatura, iar persoanele cu febră mai mare de 37,3 ° Celsius nu vor primi acces în incinta bazei.

Clienții bazei de agrement sunt rugați să utilizeze dispozitivele cu dezinfectanți amplasate la intrare și în vestiare.

Șezlongurile sunt așezate la doi metri distanță între ele și nu pot fi mutate.

În apă fiecărui înotător trebuie să-i revină o suprafață de 12 mp.

Utilizarea dușurilor interioare este interzisă.

Servirea produselor de la bar se va face de către personalul barului fără deplasarea clienților în punctele de servire

Orarul și tarifele de intrare sunt aceleași ca anul trecut respectiv.

Orar :

Marți –  Vineri – între orele 11.00 – 20.00

Sâmbătă și Duminică – între orele 10.00 – 20.00

Luni – Închis

Tarifele zilnice de intrare:

• 5 lei / persoană – elevi / studenți

• 10 lei / persoană – adulți

Pe perioada stării de alertă biletul de intrare își pierde valabilitatea odată cu ieșirea din baza de agrement.

(FOTO: Primăria Municipiului Lugoj)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.