Castelul Corvinilor va fi gazda unui concert de violoncel, susținut de Radu Croitoru, interpret al Filarmonicii din Brașov care a pornit un proiect de promovare a României ca destinație turistică, prin intermediul muzicii.

Concertul va avea loc joi, de la ora 17.00.

“Pe parcursul carierei mele am cântat prin lume, cu diverse ansambluri și orchestre, însă mereu am avut un vis – să-mi iau într-o zi violoncelul și să pornesc la drum, doar din pasiunea de a cânta și de a descoperi lumea din jur prin intermediul muzicii și al violoncelului. Dorința mea este să călătoresc prin țările unde am crescut și mi-am trăit toată viața, în două țări pe care încă nu le-am descoperit îndeajuns, în Republica Moldova și România. Să cânt pentru oameni, să creez momente frumoase și plăcute în viața lor; în locuri neobișnuite și în momente neașteptate, unde asemenea lucruri nu se întâmplă. Să mă împart cu bucuria de a face muzică și să-i fac pe oamenii din jur puțin mai fericiți și mai buni”, povestește Radu Croitoru.

Puteți susține proiectul lui Radu Croitoru pe www.patreon.com/raducello și îl puteți ajuta pe artist să-și împlinească visul și să aducă bucuria muzicii în mijlocul oamenilor.

(FOTO: Facebook / Radu Croitoru)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.