fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂ“Cu violoncelul la Castelul Corvinilor”. Concert susținut de Radu Croitoru, un artist...

“Cu violoncelul la Castelul Corvinilor”. Concert susținut de Radu Croitoru, un artist care promovează obiectivele turistice ale României prin muzică

Publicat în

spot_img
spot_img

Castelul Corvinilor va fi gazda unui concert de violoncel, susținut de Radu Croitoru, interpret al Filarmonicii din Brașov care a pornit un proiect de promovare a României ca destinație turistică, prin intermediul muzicii.

Concertul va avea loc joi, de la ora 17.00.

“Pe parcursul carierei mele am cântat prin lume, cu diverse ansambluri și orchestre, însă mereu am avut un vis – să-mi iau într-o zi violoncelul și să pornesc la drum, doar din pasiunea de a cânta și de a descoperi lumea din jur prin intermediul muzicii și al violoncelului. Dorința mea este să călătoresc prin țările unde am crescut și mi-am trăit toată viața, în două țări pe care încă nu le-am descoperit îndeajuns, în Republica Moldova și România. Să cânt pentru oameni, să creez momente frumoase și plăcute în viața lor; în locuri neobișnuite și în momente neașteptate, unde asemenea lucruri nu se întâmplă. Să mă împart cu bucuria de a face muzică și să-i fac pe oamenii din jur puțin mai fericiți și mai buni”, povestește Radu Croitoru.

Puteți susține proiectul lui Radu Croitoru pe www.patreon.com/raducello și îl puteți ajuta pe artist să-și împlinească visul și să aducă bucuria muzicii în mijlocul oamenilor.

(FOTO: Facebook / Radu Croitoru)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.