După aproape patru luni de la anunțarea suspendării activității, cel mai modern parc acvatic din vestul țării, Aquaparkul Nymphaea din Oradea, își reia activitatea începând de vineri, 3 iulie.

În contextul pandemiei de coronavirus și a reglementărilor dispuse de autorități, într-o primă etapă va funcționa doar zona exterioară a complexului de agrement. Nu vor fi disponibile în această perioadă zona de interior, cea de wellness și nici programul de înot. Vizitatorii trebuie să știe că vor avea obligația să poarte mască de protecție la casieria Aquaparkului, precum și în toate celelalte spații închise din complex. Acestea vor putea fi achiziționate și de la casieria Aquaparkului, la prețul de 1,5 lei.

La intrarea în Aquapark va exista o zonă de triaj epidemiologic, unde vizitatorilor li se va măsura temperatura. Totodată, vizitatorilor li se va reaminti că au obligația să respecte regulile de igienă respiratorie, de distanțare socială, precum și culoarele de acces stabilite de administrația Aquaparkului. Șezlongurile vor fi așezate la o distanță de 2 metri unul față de altul.

Având în vedere că va fi un număr de locuri limitat, pentru acces garantat, persoanelor care doresc să viziteze complexul li se recomandă să-și achiziționeze biletele online, anticipat. Biletele online pot fi cumpărate AICI.

O noutate pentru acest sezon estival este introducerea brățărilor încărcate cu credit în valoare de 100 lei, care pot fi achiziționate online. În situația în care valoarea creditului încărcat pe brățară nu va fi consumată integral, aceasta va fi returnată la plecare.

Vizitatorii Aquaparkului au acces gratuit la cele șapte bazine și șase tobogane exterioare, la șezlonguri, precum și la parcarea din fața complexului de agrement. Ei vor putea să-şi achiziționeze mâncare gătită de la corpurile de alimentație publică din exterior.

Preţurile au rămas aceleaşi, şi anume, 60 de lei pentru adulţi, 50 de lei pentru elevii peste 14 ani până la 18 ani şi pensionari, respectiv 30 de lei pentru copiii cu vârste peste 3 ani până la 14 ani, toate acestea pentru o zi întreagă, în intervalul 10-22. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.

(FOTO: Facebook / Aquapark Nymphaea Oradea)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.