Zeci de părinți stau cu tot cu copii la o coadă uriașă încă de la prima oră, în fața Serviciului Creșe al primăriei. De miercuri se preiau dosarele de înscriere pentru anul școlar 2020-2021. Intră câte doi și sunt puține ghișee deschise, informează tion.ro.

De ce nu se poate face această operațiune online în condițiile în care mai toate serviciile publice au încercat să se mute în online pe timpul pandemiei? Pentru că e nevoie de ștampile, explică tion.ro.

„Suntem trei persoane, cu mine, care ne ocupăm de preluarea datelor. Ei au făcut o listă la prima oră pe care noi am preluat-o, s-au înscris fiecare în ordinea în care au venit. Am cronometrat, durează 7-8 minute un dosar de persoană. Noi trebuie să punem ștampila conform cu originalul, și certificatele și buletinele. Așa a fost în fiecare an la preluare. Confruntăm documentele, îl înregistrăm, îl are complet și nu mai vine, afișăm direct rezultatele”, a declarat șefa Serviciului Creșe Timișoara, Gabriela Crăciun, pentru sursa citată.

(FOTO CREDIT: tion.ro)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.