Primăria Deva şi Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită duminică, 5 iulie, la ora 19:00, pe platoul din faţa Centrului Cultural din Deva, la un spectacol de folclor desfăşurat sub genericul „Bucuria cântecului şi dansului popular!”.

Evenimentul va fi susţinut de soliştii Cristian Fodor (foto), Letiţia Mihuţiu, Lorena Cheregi, Bianca Sârb, Ana Gabor, Ana Almăşana Ciontea şi grupul vocal „Florile Dorului”, acompaniaţi de Ansamblul folcloric „Silvana”.

Coregrafia spectacolului: Andrei Gabor.

Timp de 90 de minute, publicul prezent în centrul Devei va avea ocazia să asculte cele mai frumoase cântece populare româneşti din Transilvania.

Evenimentul se va desfăşura cu respectarea măsurilor instituite la nivel naţional, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.