Vicepreședintele Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Petru Mărginean, și-a anunțat miercuri candidatura pentru Primăria Deva.

Petru Mărginean a fost primar al Devei în perioada 2012 – 2016.

​ „De ce vreau să intru în această bătălie? Sincer, sunt frustrat. În ultimii patru ani, Deva a stagnat, nu s-a întâmplat nimic aici. Am văzut nu numai că investiţiile pe care le-am făcut când am fost primar nu sunt întreţinute, dar nu au fost continuate lucrările în municipiu. Deva nu mai poate aştepta, de aceea vreau să mă implic, alături de colegii mei şi, mai ales de tineri. Am văzut în oraş un panou pe care scrie «Fii smart, hai în Sibiu». Eu vreau să le spun devenilor «Fii smart, rămâi în Deva». Oraşul se poate dezvolta, nu se mai depopulează. Dacă găsim măsuri, găsim proiecte, devenii nu vor mai pleca de aici”, a declarat Petru Mărginean.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.