Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroșani invită publicul în acest weekend la două spectacole, care se vor desfășura pe scena amplasată în exteriorul instituției de cultură.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Sâmbătă, 4 iulie 2020, de la ora 19.00, sunt așteptați la spectacolul “Ce mai taci, Gary?”, după un scenariu semnat de Ion D. Sîrbu, în regia lui Ion Barbu. Sunteți invitați la un alt fel de spectacol decât cele cu care va obișnuit până acum Teatrul din Petroșani și anume, teatru nonverbal. „Cum bine spunea şi Domnul al cărui nume zace pe frontispiciul teatrului: Nu sunt sigur că ne tragem din maimuţă, dar… Aşa şi noi, încercăm acest experiment în care vorbele care ar trebui rostite sunt doar praf în vânt. O veche cutumă a anchetelor spune că ceea ce scoatem pe cale bucală poate fi lesne folosit împotriva noastră. Ne-am luat această măsură de prevedere şi lăsăm doar faptele să facă vorbire”, spune artistul Ion Barbu, care semnează regia spectacolului.

Prețul unui bilet este de 8 sau 10 lei.

Duminică, 5 iulie, de la ora 19.00, cei mici și nu numai sunt invitați la spectacolul „Cei trei purceluși”, de Serghei Mihalkov, regia Boris Melinti.

Prețul unui bilet este de 5 sau 8 lei.

(FOTO: Facebook / Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu”)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania