Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu și medicul Marius Blendea au devenit membri PNL, a anunțat vineri primarul Devei, Florin Oancea.

„Experiența profesională și calitatea umană a celor doi noi colegi este foarte valoroasă pentru comunitatea noastră. Mă bucur că Traian și Marius au ales să facă acest pas și vină alături de noi, în cea mai performantă echipă. Le spun BUN VENIT! în numele meu și al colegilor noștri din PNL și aștept cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru binele Devei și al României”, a declarat Florin Oancea.

Comisarul-șef în rezervă Traian Berbeceanu are 52 de ani. El ocupă în prezent funcția de Șef de Cabinet al Ministrului de Interne, Marcel Vela. A fost șeful Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba, între anii 2005 și 2013. În 2007 și 2013 a fost desemnat ,,Polițistul anului” la categoria Combaterea Criminalității Organizate.

Doctorul Marius Blendea are 52 de ani, este medic chirurg la Spitalul Județean de Urgență Deva și șeful secției de Chirurgie Generală. A absolvit Facultatea de Medicină din Timișoara și profesează la Deva din anul 2000. Blendea a fost o perioadă membru PSD și a candidat independent pentru funcţia de primar al Devei la alegerile parţiale din noiembrie 2017, susținut de partidul Pro România.

(FOTO: Facebook / Florin Oancea)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

1 COMENTARIU

Comments are closed.