Muzeul Cinegetic „August von Spiess” din Sibiu s-a redeschis în 1 iulie și le prezintă vizitatorilor una dintre cele mai impresionante colecții de obiecte și trofee de vânătoare din România.

Muzeul poartă numele colonelului August von Spiess, vânător al Casei Regale a României în timpul regelui Ferdinand I și una dintre personalitățile importante ale Sibiului la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea.

În afara secțiunii dedicate colonelului, care include aproximativ 1600 de piese, vizitatorii vor putea vedea și expoziția dedicată lui Ionel Pop, care prezintă obiecte personale, trofee, manuscrise sau vestigii ale Văii Frumoasei ce au aparținut acestuia sau în legătură cu el și locurile pe care le-a colindat de-a lungul vieții sale.

Programul de vizitare al muzeului și informațiile despre măsurile de protecție sanitară sunt disponibile AICI.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.