fbpx
spot_img
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrefectul Covasnei a ieșit negativ la testul pentru coronavirus. Subprefectul județului, internat...

Prefectul Covasnei a ieșit negativ la testul pentru coronavirus. Subprefectul județului, internat în spital cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Prefectul județului Covasna, Iulian Todor, a ieșit negativ la testul pentru coronavirus și la fel și ceilalți angajați ai prefecturii care au fost testați, a anunțat vineri Prefectura Covasna.

Prefectul și angajații instituției au fost testați după ce subprefectul Cosmin Boricean a fost diagnosticat cu COVID-19 şi internat joi la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.

În cursul zilei de miercuri, un alt angajat al instituţiei a fost depistat pozitiv, iar DSP Covasna a efectuat o anchetă epidemiologică pentru identificarea persoanelor care au intrat în contact cu cei doi.

Sediul Prefecturii Covasna a fost dezinfectat în cursul zilei de vineri, fiind dispuse restricţii privind accesul în instituţie al altor persoane în afara angajaţilor.

Până vineri, în județul Covasna au fost raportate 291 de persoane infectate cu COVID-19 și sunt 31 de pacienți internați în spitale din Sfântu Gheorghe și Brașov.

De la începutul pandemiei au fost vindecați 247 de pacienți.

În ultimele 24 de ore a fost internată în spital o persoană.

Ioana Pop

Articole recente

Restricţii de circulaţie pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de mare tonaj

Poliţia de Frontieră a transmis că, în zilele de duminică şi luni circulaţia automarfarelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată pe teritoriul Ungariei ca urmare a faptului că sunt celebrate Rusaliile Catolice.

Castelul Rákóczi-Bánffy de la Gilău a fost inaugurat, după ample lucrări de restaurare

Castelul Rákóczi-Bánffy se află la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, are o formă pătrată cu patru bastioane pe colţuri şi conţine 60 de săli. Înaintea naţionalizării i-a aparţinut contesei Katinka Bánffy. Până în 2002, în clădire a funcţionat o şcoală ajutătoare, castelul fiind restituit nepotului contesei, istoricului Tamás Barcsay, după o perioadă de 7 ani. Prima menţionare scrisă a castelului datează din 1439.

Diminuarea inegalităților din UE, eliminarea dublei măsuri și debirocratizarea – priorități ale UDMR în viitorul Parlament European (PE)

Europarlamentarul Iuliu Winkler conduce lista UDMR la alegerile pentru Parlamentul European care vor avea loc în 9 iunie. CMF 43240001

Mai multe articole de același fel

Trei ani de Lábbusz/Pedibus, marcați la Sfântu Gheorghe

Programul, lansat de autorităţile locale din Sfântu Gheorghe cu scopul de a determina elevii din clasele primare să meargă pe jos la şcoală, împlineşte luna aceasta trei ani, iar aniversarea va fi marcată vineri, 17 mai, printr-un eveniment public ce va avea loc în centrul municipiului.

Doru Ioan Dăncuș: Aducem investițiile necesare pentru a îmbunătăți actul medical în Baia Mare (PE)

Primarul municipiului Baia Mare spune că aspecte care vizează realizarea de investiții în sănătate au fost discutate atât cu președintele Comisiei de Sănătate a Senatului, Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel cât și cu secretarul de Stat în Ministerul Sănătăţii, Dr. Tiberius Marius Brădățan, prezenți zilele trecute în Baia Mare. CMF: 21240002

Antal Árpád anunţă construirea unei noi zone rezidenţiale pentru familii tinere care lucrează în domeniul sănătăţii şi al educaţiei, pe locul unei foste ferme...

Primarul din Sfântu Gheorghe a adăugat că „aceasta este o altă piatră de hotar pentru oraşul nostru, deoarece noul campus dual, noul centru educaţional, le va permite copiilor noştri să înveţe meseriile viitorului, de la liceu până la universitate, în parteneriat cu firmele locale”.