Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob-Ridzi, a spus într-o postare pe pagina sa de Facebook că în oraș nu mai sunt cazuri de Covid-19 de mai bine de două luni. El le-a mulţumit cetăţenilor şi le-a cerut să respecte, în continuare, măsurile de protecţie. Potrivit primarului, în Spitalul de Urgenţă din Petroşani este internată o singură persoană suspectă de infecţia cu noul coronavirus. Alte 90 de persoane sunt în carantină la un hotel din municipiu sau sunt în izolare la domiciliu.

Municipiul Petroşani nu mai are de două luni cazuri de persoane infectate de noul coronavirus, a declarat vineri primarul localităţii, Tiberiu Iacob-Ridzi, care le-a mulţumit cetăţenilor şi le-a cerut să respecte, în continuare, măsurile de protecţie împotriva COVID-19.

“Veştile sunt foarte bune din acest punct de vedere. La Petroşani nu există niciun caz confirmat de infectare cu noul coronavirus. Sunt deja două luni de zile de când nu mai avem niciun caz”, a spus primarul localităţii.

Publicată de Tiberiu Iacob-Ridzi pe Vineri, 3 iulie 2020

Primarul din Petroşani le-a mulţumit cetăţenilor pentru faptul că au respectat măsurile de prevenire a răspândirii bolii. El le-a cerut să rămână, în continuare, vigilenţi şi precauţi şi să respecte normele de igienă şi distanţare, precum şi cele care impun purtarea măştilor în spaţiile închise. 

“Avem un suspect la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, 14 persoane sunt carantinate, în continuare, la Hotel Petroşani. Avem 76 de persoane izolate la domiciliu, cu precizarea că persoanele carantinate sau izolate la domiciliu nu sunt bolnave sau infectate cu noul coronavirus, doar că sunt măsuri de precauţie în sensul că vin probabil din alte state care sunt cu cod roşu sau cod galben”, a completat Iacob-Ridzi, în declaraţia video de pe pagina sa de Facebook.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.