fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLS-au reluat lucrările la nodul rutier de la Chețani, pe Autostrada Transilvania

S-au reluat lucrările la nodul rutier de la Chețani, pe Autostrada Transilvania

Publicat în

spot_img
spot_img

Directorul general adjunct al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ovidiu Barbier, a anunţat vineri că lucrările la nodul rutier de la Cheţani au fost reluate şi se vor încheia în aproximativ două luni.

Nodul rutier de la Chețani va asigura accesul spre lotul Iernut – Cheţani, realizat în proporţie de 93%, care va fi finalizat în vara acestui an.

„Nodul de la Chețani este una din cele mai mari provocări din ultima vreme, iar noi estimăm ca în maxim două luni sa închidem nodul, încât descărcarea să fie făcută în condiții normale. Este bine să sprijinim firmele care sunt într-un impas, iar la CNAIR, din fericire, există o echipă care dorește să deblocheze lucrările și să facă plățile în timp real”, a declarat Ovidiu Barbier, după vizita pe șantierul nodului Chețani.

Nodul rutier de la Cheţani va fi construit de STRACO, firma care construieşte Lotul 4 Cheţani-Câmpia Turzii.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

UBB conduce proiectul prin care vor fi digitalizate cele mai vechi scrieri despre Sighișoara

Cele mai vechi scrieri existente în Biblioteca Documentară a Muzeului de Istorie din Sighişoara, dar şi în alte arhive şi biblioteci din ţară referitoare la acest burg urmează să fie scanate pentru a fi accesate online, în cadrul unui proiect coordonat de Centrul de Diplomatică şi Paleografie Documentară Medievală TRANS.SCRIPT al Universităţii "Babeş-Bolyai" din Cluj-Napoca.