Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare are un nou director medical interimar. Dr. Vasile Bonaț, medicul-șef al Secției Medicină Internă din cadrul unității medicale, a fost numit la conducerea medicală a spitalului.

”Îmi doresc să ridicăm prestigiul spitalului nostru și să rostim cu mândrie numele doctorului Constantin Opriș, cel care se află pe frontispiciul unității medicale și care a pus prima semnătură pe cartea mea de muncă. Îmi doresc o colaborare foarte bună cu întreg corpul medical și sper să ne îndeplinim toate obiectivele”, a spus noul director medical interimar.

Consiliul Județean Maramureș a alocat fonduri pentru o masă de operaţie chirurgie cardiacă şi toracică, un ecocardiograf doppler de înaltă performanţă cu sondă transesofagiană, un defibrilator intern cardiac cu padele, trei monitoare funcţii vitale de tip hemodinamic invaziv, trei paturi ATI și un aspirator chirurgical. Primăria Baia Mare susține financiar achiziţia sistemului de circulaţie extracorporală care va asigura punerea în funcțiune a blocului operator.

”I-am rugat pe cei doi șefi ai instituției să colaboreze cât mai corect cu toți colegii medici din spital, cu personalul sanitar și personalul auxiliar, să sudeze echipe de oameni pregătiți să ofere performanță la cel mai înalt nivel. Totodată, am cerut să se urgenteze proiectele privind redotarea și retehnologizarea a trei secții foarte importante: Chirurgia Cardiacă, Cardiovasculară și Toracică, Obstetrică-Ginecologie și Urologie”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.