Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), eveniment organizat în acest an pentru prima dată în format online, în perioada 12 – 21 iunie, începe sâmbătă, 4 iulie, seria redifuzărilor gratuite ale spectacolelor şi evenimentelor ediţiei din acest an.

“În perioada iulie – decembrie, FITS va redifuza, gratuit, exclusiv pe site-ul festivalului (www.sibfest.ro/fits-online), spectacolele şi evenimentele din programul ediţiei speciale online din acest an. Programul redifuzărilor din data de 4 iulie 2020 va începe la ora 12,20, se va încheia la ora 23,35 şi va include 10 spectacole şi evenimente din programul primei zile de festival”, precizează organizatorii FITS.

Potrivit sursei citate, primele spectacole redifuzate sâmbătă sunt “Poveşti magice” şi Bivolul şi iepuraşul”, de Marian Râlea. Spectatorii mai pot revedea, printre altele, “După bătălie”, un spectacol de Pippo Delbono sau prima parte a spectacolului “Fraţi şi Surori”, regizat de Lev Dodin. Seara de sâmbătă se încheie cu un concert de muzică fado. (AGERPRES)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.