Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine, într-o postare pe Facebook, că guvernele partidului său “au clădit întotdeauna bunăstare”, în timp ce dreapta “a risipit tot, generând austeritate, sărăcie şi şomaj”.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Guvernul PNL ştie doar să fure şi să risipească. Istoria se repetă cu Iohannis în loc de Băsescu! Diferenţa dintre politicile PSD şi gogoşile electorale ale PNL e scoasă astăzi la iveală de Banca Mondială. În perioada 2017-2019, venitul mediu pe locuitor a crescut de la 9.650 la 12.630 de dolari. Asta a făcut ca România să fie încadrată în rândul ţărilor cu venituri mari. Ce a făcut PNL? A distrus tot. A prăbuşit economia, veniturile şi nivelul de trai al oamenilor. A crescut deficitele până la cer. S-a împrumutat într-un ritm ameţitor. 86 de milioane de euro pe zi care nu au ajuns nici în economie şi nici la oameni. Doar în buzunarele clientelei liberale. În acest timp, de la lună la lună avem zeci de mii de români care îngroaşă rândurile şomerilor şi mii de firme care şi-au tras deja obloanele”, a scris Marcel Ciolacu.

Şeful social-democaţilor pretinde că românii nu primesc niciun sprijin concret din partea Guvernului, doar promisiuni că va fi bine peste 10 ani.

“Acum înţelegeţi de ce am spus că PNL a copiat prost de la PSD?! Mărturie e istoria: întotdeauna PSD la guvernare a clădit bunăstare, în timp ce dreapta a risipit tot generând austeritate, sărăcie şi şomaj. E ca în greierele şi furnica: sunt unii care MUNCESC tot timpul, în timp ce alţii care cântă la chitară toată vara, se distrează pe la chermeze guvernamentale şi trag de halbe pe la terase cu prietenii RISIPESC tot”, a afirmat Ciolacu, postând imaginea aceasta:

foto - postare Facebook, Marcel Ciolacu
Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania

1 COMENTARIU

  1. Ciolacule, numărul cel mai mare de hoți jucedați și condamnați provine de la P.S.D. Deci, fă-ți un bine: tacă-ți fleanca!

Comments are closed.