Publicul sibian și turiștii care vizitează orașul sunt invitați la un nou proiect expozițional la Centrul de dialog și cultură „Friedrich Teutsch” din Sibiu (str. Mitropoliei, nr. 30).

Artistul german Stefan Jammer prezintă fotografiile realizate pe teritoriul orașului și județului Sibiu pe parcursul ultimilor 15 ani.

Expoziția, intitulată „Panorama Sibiu/Hermannstadt”, face o incursiune în evoluția recentă a Sibiului, prin intermediul unei serii impresionante de fotografii panoramice, reprezentând o cronică vizuală urbană.

Lucrările pot fi admirate până în data de 15 decembrie, de luni până sâmbătă, între orele 10.00 – 17.00, la etajul 1 al Centrului de dialog și cultură „Friedrich Teutsch”. Accesul publicului este liber, cu respectarea măsurilor impuse de actualul context epidemiologic.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.