fbpx
spot_img
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂ“Filme cu staruri sub cerul liber”, la Timișoara

“Filme cu staruri sub cerul liber”, la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Cinefilii sunt invitați la două weekend-uri cu filme, în Piața Libertății din Timișoara, în perioada 10-11 iulie și în 7-8 august, de la ora 20:30.

În primul weekend sunt programate două titluri clasice: Casablanca din 1942 și varianta din 1981 a filmului Poștașul sună intotdeauna de două ori. În serile din august, publicul va viziona Secretele din Brooklyn (2019), un film noir, radiografiat de un specialist din Serviciul de Analiză Comportamentală al IGPR și o comedie cu trei monștri sacri: Caine, Morgan și Arkin: Jaf cu stil (2017).

Gazda serilor de film va fi criticul de film Irina Margareta Nistor.

Filmele din 10 iulie și 8 august pot fi vizionate de copiii până la 12 ani numai cu acordul sau împreună cu părinții ori familia.

Filmele din 11 iulie și 7 august sunt filme nerecomandate tinerilor sub 15 ani.

10 iulie 2020

Casablanca (1942) PG -102 min | Drama, Romance, War – Humphrey Bogart, Ingrid Bergman

11 iulie 2020

The Postman Always Rings Twice (1981) R 122 min | Crime, Drama, Romance (Postasul suna intotdeauna de doua ori) – Jack Nicholson, Jessica Lange, Anjelica Huston 

7 august 2020

Motherless Brooklyn (2019) R 144 min | Crime, Drama, Mystery – Edward Norton, Alec Baldwin, Willem Dafoe, Bruce Willis  

8 august 2020

Going in Style (2017) PG-13 96 min | Comedy, Crime – Michael Caine, Alan Arkin, Matt Dillon, Morgan Freeman  

Biletele, în limita a 500 de locuri, se vor putea obține gratuit, pe bază de înscriere pentru fiecare film pe link-urile de mai jos.

Înscrieri Casablanca 10 iulie 2020 : https://bit.ly/3glRaYX

Înscrieri The Postman Always Rings Twice 11 iulie 2020 : https://bit.ly/2YUJM0L

Înscrieri Motherless Brooklyn 7 August 2020 : https://bit.ly/3ixOt8P

Înscrieri Going in Style 8 August 2020 : https://bit.ly/2ZBWfG1

Spectatorii vor purta mască și vor sta obligatoriu pe scaune, în caz contrar, vizionarea va fi întreruptă. La intrare, se va face testarea epidemiologică.

Accesul invitaților cu locuri pe scaune (rezervate prin înscriere) se va face strict în intervalul orar 19.00 – 20.00 al fiecărei seri de film. După ora 20.00, locurile neocupate vor fi oferite celor interesați, pe baza unei înscrieri la fața locului și a testării epidemiologice.

Serile de film încep la ora 20:30 cu un intro făcut de Irina Margareta Nistor și se încheie la finalul proiecțiilor cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Ioana Pop

Articole recente

Se deschide circulația pe Centura Sântandrei

Centura Sântandrei se finalizează cu 3 luni înainte de termen și este prima din cele cinci centuri din zona metropolitană a Municipiului Oradea dată în folosință.

Un ucrainean aflat pe munte de 3 zile, rămas fără apă şi hrană, recuperat de salvamontişti şi poliţiştii de frontieră maramureșeni

În timpul acţiunii de salvare au mai fost găsiţi pe munte alţi doi cetăţeni ucraineni. Aceştia se aflau în deplasare şi au fost preluaţi de poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte.

Pünkösdi visszacsatlakozás

Az egyház sok problémája abból származik, hogy visszakívánkozik az ószövetségbe. Jobban szeretné, ha megint lennének valakik, akik helyette elvégzik a vallásos tennivalókat. Legyenek különleges emberek, akik megmondják, mit kell tenni, hírt adnak a jövendôrôl és helyettünk cselekszenek!

Pelerinaj la Șumuleu Ciuc | László Felföldi, episcopul Diecezei de Pécs: Trebuie să ne întoarcem şi să căutăm punctul cel mai profund al credinţei...

În omilia sa, oratorul pelerinajului din acest an a dedicat o secţiune specială tinerilor, avertizându-i împotriva pericolelor lumii digitale şi subliniind că şi ei, „tinerii care construiesc şi continuă viitorul”, au nevoie de bucuria credinţei.

Mai multe articole de același fel

Tech Talks by UPT, conferința de tehnologie organizată de Universitatea Politehnica Timișoara, un succes din toate punctele de vedere

Nouă speakeri de talie mondială, experți de top din industria AI, lideri de opinie și pionieri în domeniu au urcat vineri, 17 mai 2024, pe scena cinematografului Timiș pentru a prezenta perspectivele proprii și a explora impactul inteligenței artificiale asupra societății și modul în care tehnologia poate fi folosită pentru a îmbunătăți viețile oamenilor