Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela, a declarat pentru Știrile Transilvaniei că s-a aflat în acest week-end în autoizolare, imediat după ce s-a stabilit că prefectul de Cluj este depistat pozitiv.

Prefectul Abrudean a fost săptămâna trecută la Ministerul de Interne unde a avut o discuție și cu ministrul Marcel Vela. Din fericire pentru ministru discuția a avut loc cu respectarea măsurilor de distanțare sanitară și cu mască de protecție, așa că rezultatul lui Marcel Vela la testul coronavirus a venit negativ.

Vela a insistat, în discuția cu reporterul nostru, asupra importanței respectării măsurilor de protecție împotriva coronavirusului și spune că, după ce a venit rezultatul, și-a reluat activitatea obișnuită la minister.

“În cursul serii de 3 iulie, am fost cu băieţelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut iniţial că are legătură cu ieşitul dinţişorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo-amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare COVID-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat şi eu şi soţia mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici. În cursul acestei dimineţi, ne vom interna cu toţii la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj”, a declarat, duminică, prefectul Mircea Abrudean citat de Agerpres.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.