Compania Bosch a inaugurat, joi, la Cluj-Napoca, clădirea de birouri a Centrului de Inginerie Bosch, printr-o investiţie de 30 de milioane de euro.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noua clădire are 17.500 de metri pătraţi, peste 10.000 de metri pătraţi de birouri moderne, personalizate, şi găzduieşte peste 500 din cei aproximativ 800 de angajaţi ai Centrului de Inginerie din Cluj-Napoca.

“Bosch continuă să vadă un potenţial considerabil în România, iar inaugurarea noului sediu al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj subliniază angajamentul nostru faţă de ţară. Continuăm să oferim angajaţilor noştri resurse şi facilităţi care să îi sprijine în îmbunătăţirea calităţii procesului de inovaţie”, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, directorul general al Bosch România, Mihai Boldijar.

La conferinţa de presă au participat noul director al Centrului de Inginerie Bosch Cluj, Frank Wolf, şi fostul director, Dennis Raabe, care şi-a încheiat mandatul pe 30 iunie.

Lucrările de construcţie a clădirii de birouri inaugurate joi au început în martie 2018 şi au fost încheiate în februarie 2020. (AGERPRES)

(FOTO: bosch.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania