Cuplurile care au aniversat nunta de aur și diamant, premiate de Primăria Satu Mare

Data:

Curtea Teatrului de Nord Satu Mare a găzduit joi, în premieră, un eveniment dedicat cuplurilor care au aniversat în trimestrul al II-lea al anului 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Au fost premiate cinci cupluri care au aniversat nunta de diamant și 39 de cupluri care au marcat nunta de aur.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, și viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu bănesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.

,,De fiecare dată acest eveniment este unul emoționat și sunt sigur că și seniorii trăiesc momente deosebite în cadrul acestei festivități de premiere, de accea am încercat să facem tot posibilul să îl organizăm, chiar dacă a trebuie să ne adaptăm unor noi reguli. I-am felicitat pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitatea sătmăreană și le-am urat multă sănătate. Mă bucur că din 2016 și până în prezent am premiat 82 de cupluri care au aniversat 60 de ani de căsătorie și 601 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie, semn că avem o comunitate puternică de seniori în care valorile familiei sunt respectate”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inna a iscat un scandal etnic în Satu Mare, chiar cu ocazia Zilelor Orașului

În loc să spună în limba română „Ce mai faci, Satu Mare”, artista s-a adresat în maghiară, întrebându-și publicul: „Mit csinals, Satu Mare”

Au fost repuse în circuit voucherele de vacanţă

Ministrul antreprenoriatului şi turismului, Daniel Cadariu, a declarat, joi, că în mandatul său au fost repuse în circuit tichetele de vacanţă pentru sectorul bugetar şi a menţionat că în programul de investiţii din turism vor fi prioritare domeniul schiabil şi turismul balnear.

Actorul Ray Liotta a încetat din viaţă la 67 de ani

Actorul Ray Liotta a murit la 67 de ani, anunţă deadline.com. El a murit în somn, în Republica Dominicană, unde se afla pentru un film în care juca.