Curtea Teatrului de Nord Satu Mare a găzduit joi, în premieră, un eveniment dedicat cuplurilor care au aniversat în trimestrul al II-lea al anului 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Au fost premiate cinci cupluri care au aniversat nunta de diamant și 39 de cupluri care au marcat nunta de aur.

Primarul municipiului, Kereskényi Gábor, și viceprimarii Adrian Albu și Gheorghe Stan au oferit cuplurilor diplome de fidelitate şi un premiu bănesc de 1000 de lei pentru fiecare familie, felicitând-i pe cei care au fost prezenți la festivitatea de premiere.

,,De fiecare dată acest eveniment este unul emoționat și sunt sigur că și seniorii trăiesc momente deosebite în cadrul acestei festivități de premiere, de accea am încercat să facem tot posibilul să îl organizăm, chiar dacă a trebuie să ne adaptăm unor noi reguli. I-am felicitat pentru tot ceea ce au realizat pentru comunitatea sătmăreană și le-am urat multă sănătate. Mă bucur că din 2016 și până în prezent am premiat 82 de cupluri care au aniversat 60 de ani de căsătorie și 601 de cupluri cu 50 de ani de căsătorie, semn că avem o comunitate puternică de seniori în care valorile familiei sunt respectate”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania