fbpx
15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăAUTOSTRĂZILE LA CONTROLVIDEO | Se lucrează din nou pe lotul Câmpia Turzii - Chețani...

VIDEO | Se lucrează din nou pe lotul Câmpia Turzii – Chețani al Autostrăzii Transilvania

Publicat în

spot_img
spot_img

Asociația Pro Infrastructură (API), cel mai important ONG care monitorizează proiectele de infrastructură din România, a semnalat miercuri că au fost reluate lucrările pe lotul de 15 kilometri Câmpia Turzii – Chețani al Autostrăzii A3.

“Antreprenorul general Straco, aflat în insolvență și incapabil să continue lucrările cu efective proprii, a căzut la întelegere cu subcontractori specializați pe terasamente și structuri. Ne exprimăm speranța ca aceștia să fie plătiți la zi, fiind practic singura șansă de finalizare a acestui lot ce realizează conexiunea dintre porțiunile din Cluj și Mureș ale Autostrăzii Transilvania. În acest scop CNAIR va trebui să achite lucrările executate cât mai prompt”, au anunțat reprezentanții API.

Potrivit asociației, pe lotul vecin, Chețani-Iernut, în lungime de 18 kilometri, compania Astaldi se apropie cu lucrările de finalizare, fiind posibilă recepția în 45-60 de zile. Acest lot va deveni utilizabil doar după finalizarea nodului rămas de executat pe lotul Câmpia Turzii – Chețani.

După finalizarea celor două loturi, șoferii vor putea parcurge neîntrerupt 110 kilometri din Autostrada Transilvania (A3) între Târgu Mureș și Nădășel.

(SURSĂ FOTO / VIDEO: Facebook / Asociația Pro Infrastructură)

Ovidiu Petrovai

Articole recente

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.

Grupare infracţională specializată în înşelăciuni prin Metoda Accidentul, destructurată în Maramureș

Într-o singură zi, gruparea a convins doi vârstinici să le dea peste 36.000 de lei.

Tânăr de 26 de ani, prins cu 235 de km/h pe autostrada A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Poliţiştii au dat 25 de amenzi, în doar câteva ore, şoferilor care au încălcat regulile de circulaţie pe tronsonul A3 Câmpia Turzii – Nădăşelu

Au început înscrierile pentru cea de-a 13 ediţie a ”Galopiadei secuieşti”

Galopiada va cuprinde atât cursele tradiţionale, cât şi demonstraţii de călărie, lupte pe cai, spectacole de cascadorie, programe pentru copii şi un târg meşteşugăresc şi de produse tradiţionale.

Mai multe articole de același fel