Primarul orașului Hațeg, din județul Hunedoara, a anunțat pe contul său de socializare că testul pentru Covid 19 făcut în urmă cu câteva zile a ieșit pozitiv. Marcel Adrian Goia spune în aceeași postare că le dorește sănătate tuturor celor care au intrat in contact cu el și speră ca ei să nu fi contactat acest virus.

”Recomand tuturor respectarea regulilor impuse de autorități, pericolul nu a trecut”, a scris primaru orașului Hațeg pe contul său de socializare.

În aceeași localitate, cinci membri ai unei biserici baptiste au fost testați pozitiv, iar reprezentanții DSP Hunedoara s-au deplasat deja la Hațeg unde fac ancheta epidemiologică pentru a stabili contacții celor cinci.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.