Un tânăr de 22 de ani a fost surprins în flagrant delict în timp ce a încercat să vândă un kilogram de cannabis, pentru 25.000 de lei.

Flagrantul a fost organizat joi, în Cluj-Napoca, de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Covasna, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Covasna.

Polițiștii au ridicat joi 300 de grame de cannabis, un cântar electronic și un grinder metalic, în urma unei percheziții domiciliare la adresa unde bărbatul ar fi locuit fără forme legale.

Tânărul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca vineri să fie prezentat Tribunalului Covasna cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.