Teatrul de Balet Sibiu invită publicul în zilele de 14,15 și 22 iulie la o gală de balet de excepție.

Spectacolele vor avea loc pe esplanada Sălii Thalia, începând cu ora 21.00, și reunesc coregrafii de succes din repertoriul Teatrului, precum: „Frumoasa din pădurea adormită”, „Spărgătorul de nuci”, „Straussiana”, „Nu mai sunt eu”, „Corsarul”, „Carmen” și multe altele.

Accesul publicului este liber, în limita celor 60 de locuri disponibile, și se realizează în baza unei rezervări la numărul 0269.229627.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.