fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAUn tânăr a dispărut în apele Lacului Cinciș. Căutările vor fi reluate...

Un tânăr a dispărut în apele Lacului Cinciș. Căutările vor fi reluate luni

Publicat în

spot_img
spot_img

Structurile de intervenție ale Detașamentului ISU Hunedoara au intrat în alertă după ce un tânăr de 24 de ani a disparut duminică în apele lacului de acumulare Cinciș.

În cel mai scurt timp s-au deplasat la locul indicat echipaje de pompieri specializați în căutare salvare şi în prim ajutor. Echipele au intervin cu o barcă şi cu echipamente specifice pentru identificarea şi recuperarea victimelor din mediul acvatic.

“Informaţiile preliminare arată că bărbatul înota în lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere. Pentru intensificarea operaţiunilor de căutare a tânărului hunedorean a fost alertat şi un echipaj de scafandri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Până la sfârșitul zilei tânărul nu a fost găsit, echipa de scafandri urmând să reia luni căutările.

(FOTO: ISU Hunedoara)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel