Un focar de COVID-19 a fost descoperit la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, 14 poliţişti fiind depistați cu coronavirus.

“În cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul poliţiştilor. Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecţie sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spaţiilor de lucru, în vederea prevenirii şi limitării răspândirii virusului COVID-19. De asemenea, în acest context, în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică este desfăşurată o anchetă epidemiologică. Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituţiei nu afectează buna desfăşurare a activităţilor în slujba comunităţii”, a transmis luni IPJ Cluj.

Nicio persoană din conducerea IPJ Cluj nu este infectată cu coronavirus, iar activitatea inspectoratului nu este afectată de această situație, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.