Ministerul Transporturilor a pus în consultare publică un proiect de hotărâre de Guvern privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată pe care se va construi tunelul de autostradă de la Meseș, județul Sălaj, care va fi cel mai lung tunel rutier din România.

Tunelul va avea o lungime de 2,89 de kilometri, va fi realizat pe traseul din Sălaj al Autostrăzii Transilvania, iar valoarea estimată a proiectului este de 1,28 miliarde de lei.

Prin proiectul de act normativ pus în consultare publică se propune aprobarea sumei de 8.346 lei ca despăgubire pentru un număr de șase imobile (terenuri) cu o suprafața totală de 5.859 metri pătrați.

Proiectul va fi în consultare publică până în 20 iulie anul acesta.

(FOTO CREDIT: MPMPix / Pixabay)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.