fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSUn jandarm din Bistrița-Năsăud vindecat de COVID-19 a donat plasmă pentru a...

Un jandarm din Bistrița-Năsăud vindecat de COVID-19 a donat plasmă pentru a ajuta alți pacienți care luptă cu boala

Publicat în

spot_img
spot_img

Octavian Câmpan, angajat al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, a făcut un gest în sprijinul pacienților infectați cu COVID-19, după ce a fost la rândul lui diagnosticat cu coronavirus.

Jandarmul s-a vindecat de această boală și a donat luni plasmă pentru a sprijini medicii în vindecarea altor pacienți.

Octavian Câmpan s-a infectat în luna aprilie și a manifestat o formă ușoară a bolii. După perioada în care a fost internat, a rămas în izolare la domiciliu timp de 14 zile. A fost întrebat dacă dorește să doneze plasmă pentru a ajuta la vindecarea altor bolnavi și a acceptat pe loc.

„M-am gândit la toți cei care sunt bolnavi. Mă bucur enorm că pot ajuta și că pot salva cu gestul meu viața altor oameni’’, a spus Octavian Câmpan.

Jandarmul îi îndeamnă pe toți cei care s-au vindecat de COVID-19 să îi urmeze exemplul și să doneze plasmă și le amintește că sunt foarte mulți oameni care au nevoie urgentă de acest tratament.

(FOTO: Jandarmeria Bistrița-Năsăud)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel