Octavian Câmpan, angajat al Jandarmeriei Bistrița-Năsăud, a făcut un gest în sprijinul pacienților infectați cu COVID-19, după ce a fost la rândul lui diagnosticat cu coronavirus.

Jandarmul s-a vindecat de această boală și a donat luni plasmă pentru a sprijini medicii în vindecarea altor pacienți.

Octavian Câmpan s-a infectat în luna aprilie și a manifestat o formă ușoară a bolii. După perioada în care a fost internat, a rămas în izolare la domiciliu timp de 14 zile. A fost întrebat dacă dorește să doneze plasmă pentru a ajuta la vindecarea altor bolnavi și a acceptat pe loc.

„M-am gândit la toți cei care sunt bolnavi. Mă bucur enorm că pot ajuta și că pot salva cu gestul meu viața altor oameni’’, a spus Octavian Câmpan.

Jandarmul îi îndeamnă pe toți cei care s-au vindecat de COVID-19 să îi urmeze exemplul și să doneze plasmă și le amintește că sunt foarte mulți oameni care au nevoie urgentă de acest tratament.

(FOTO: Jandarmeria Bistrița-Năsăud)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.