fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEProgramări exclusiv online pentru obţinerea cărţii de identitate, la Serviciul de Evidență...

Programări exclusiv online pentru obţinerea cărţii de identitate, la Serviciul de Evidență a Persoanei Arad

Publicat în

spot_img
spot_img

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Arad informează cetăţenii că în perioada stării de alertă, în contextul pandemiei de COVID-19, depunerea cererilor pentru obţinerea cărţii de identitate se face exclusiv on-line.

Cei interesaţi trebuie să acceseze site-ul evp-arad.ro, secţiunea Programări on-line, de unde vor putea alege în funcţie de locurile disponibile, data şi intervalul orar la care se pot prezenta la Serviciul de Evidenţă a Persoanei Arad, Calea Aurel Vlaicu, nr. 225-235 – Galleria Mall.

Serviciul de Evidenţă a Persoanei face apel la cetăţeni să se prezinte la ghişeu cu toate actele indicate pe site,  în momentul în care programarea le este confirmată.

În cazul în care nu se pot  prezenta la ghişeu, cetățenii sunt rugați să-şi anuleze programarea făcută. Astfel, locurile rămase neocupate vor putea fi valorificate de către alţi solicitanţi.

Pe site sunt afişate toate informaţiile referitoare la cartea de identitate: acte necesare, termen de eliberare, program de lucru cu publicul, date de contact, etc.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon: 0257.214474.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel