fbpx
-4.3 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADSupermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba nu va fi organizat în acest an

Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba nu va fi organizat în acest an

Publicat în

spot_img
spot_img

Autoritățile locale din Arad și Békéscsaba (Ungaria) au decis de comun acord ca ediția a 23-a a Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba să nu fie organizată în acest an din cauza pandemiei de COVID-19.

Decizia a fost luată în urma unei întâniri de lucru care a avut loc săptămâna trecută, la Békéscsaba, între Levente Bognar, viceprimar al Aradului, și primarul orașului din Ungaria, Szarvas Péter.

”Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba. Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021. În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior”, a declarat viceprimarul Levente Bognar.

Ioana Pop

Articole recente

PREMIERĂ ÎN BAIA MARE: Primul film românesc despre viața lui George Enescu, proiectat în AULA CUNBM

„ENESCU, jupuit de viu” este capodopera propusă de Toma Enache, unul dintre cei mai activi...

Definiția dragostei pure din Maramureș: „Inima lui îmi grăiește”- Ioana Vlad

Ioana Vlad, o tânără artistă din inima folclorului maramureșean, din Săliștea de Sus, a...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Mai multe articole de același fel

Ion Țiriac vrea să cumpere un castel aflat în vecinătatea reședinței Regelui Mihai I de la Săvârșin

Construit între anii 1876 și 1879 de familia Mocioni, de origine aromână, castelul este înconjurat de un vast domeniu de 80 de hectare, care include păduri, fânețe și teren arabil. Clădirea a servit drept reședință a familiei Mocioni-Teleki până în 1947, când a fost confiscată de stat în urma instaurării regimului comunist.