Autoritățile locale din Arad și Békéscsaba (Ungaria) au decis de comun acord ca ediția a 23-a a Supermaratonului Békéscsaba-Arad-Békéscsaba să nu fie organizată în acest an din cauza pandemiei de COVID-19.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Decizia a fost luată în urma unei întâniri de lucru care a avut loc săptămâna trecută, la Békéscsaba, între Levente Bognar, viceprimar al Aradului, și primarul orașului din Ungaria, Szarvas Péter.

”Având în vedere numeroasele solicitări venite din partea celor care doreau să se înscrie la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba din luna septembrie, am participat la o consultare cu partenerii din Békéscsaba. Luând în considerare situația incertă generată de pandemie, am stabilit de comun acord să anulăm ediția din acest an a îndrăgitului eveniment sportiv, transfrontalier. Privim însă cu speranță spre 2021. În acest scop, primarii celor două orașe vor semna o scrisoare de intenție privind organizarea Supermaratonului anul viitor, la o dată stabilită ulterior”, a declarat viceprimarul Levente Bognar.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania