Primăria Cluj-Napoca a anunțat că o angajată a creșei “Patrocle”, cu funcția de arhivist, a fost identificată pozitiv COVID -19.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Cazul a fost depistat luni, iar Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj a efectuat imediat ancheta epidemiologică. În afară de internarea angajatei, DSP nu a dispus alte măsuri suplimentare.

“Angajata, conform anchetei epidemiologice, își desfășura activitatea într-un spațiu distinct, la etajul 2, fără contacte directe în sensul legii cu ceilalți angajați, în condițiile în care activitatea creșei se desfășoară la nivelul parter și etaj 1. Conducerea creșei a dispus ca măsură suplimentară dezinfecția tuturor spațiilor din creșă. De asemenea, zilnic se efectuează triajul epidemiologic prin termometrizarea personalului și a copiilor, precum și dezinfecția în toate unitățile subordonate Centrului bugetar de administrare creșe. Conducerea Centrului bugetar de administrare creșe a procedat în conformitate cu prevederile legale și a celor impuse de Direcția de Sănătate Publică în cadrul anchetei epidemiologice”, a precizat Primăria Cluj-Napoca.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania