Drumul județean Ocna Sibiului – Topârcea – intersecție cu DJ 106 G (Ludoș), în lungime de aproximativ 15 kilometri, va fi modernizat până la sfârșitul anului, a anunțat marți Consiliul Județean (CJ) Sibiu.

Administrația județeană a semnat marți contractul de optimizare a proiectului tehnic și execuție lucrări pentru modernizarea acestui drum județean cu compania Strabag, valoarea contractului fiind de 21,6 milioane de lei cu TVA, iar durata de execuție este până finalul acestui an.

Tot marți, CJ Sibiu a emis ordinul de începere pentru optimizarea proiectului tehnic, iar în cele 19 zile cât sunt prevăzute a fi finalizat proiectul, constructorul va face testele și verificările de teren necesare. Lucrările de execuție vor demara la începutul lunii august.

Finanțarea lucrărilor este asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.