fbpx
spot_img
10.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFinala stagiunii 2019/2020 a Filarmonicii ,,Transilvania” se va ,,juca” pe Cluj Arena

Finala stagiunii 2019/2020 a Filarmonicii ,,Transilvania” se va ,,juca” pe Cluj Arena

Publicat în

spot_img
spot_img

Filarmonica de Stat ,,Transilvania” din Cluj-Napoca își dă întâlnire din nou cu publicul, pe Cluj Arena, joi, de la ora 18.00, unde va ,,juca” FINALA stagiunii 2019/2020.

A fost cea mai diferită și mai provocatoare stagiune din istoria Filarmonicii de Stat ,,Transilvania”, afectată de pandemia de coronavirus, cu proiecte neconvenționale, muzică din izolare, concerte outdoor, distanțare, ploi și anulări de concerte, prelungirea stagiunii. De aceea, 17 iulie va fi finala unei competiții din care Filarmonica a ieșit câștigătoare, pentru că, în ciuda tuturor piedicilor, a reușit să ofere muzică live și să aibă public real, nu doar virtual.

Vor ,,juca” iar Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat ,,Transilvania” și tot cu Gabriel Bebeșelea ,,la pupitru”.

Și, cum toate meciurile încep cu un imn, concertul va începe cu imnul încoronării regelui George al II-lea, ,,Zadok the Priest” de Handel, piesă care stă și la baza imnului Champions League.

Intrarea este liberă, dar e condiționată de rezervarea în prealabil a unui bilet prin platforma Entertix, la linkul din eveniment. Locurile sunt limitate la maxim 500.

Rezervări AICI.

(FOTO CREDIT: Facebook / Filarmonica de Stat Transilvania)

Ioana Pop

Articole recente

Compania Naţională de Investiţii, desemnată ca structură de implementare pentru construcţia şi dotarea viitorului Institut Regional de Oncologie Timişoara

Institutul Regional de Oncologie Timişoara este o investiţie de aproximativ 1.150.000.000 lei și va fi finanţată din PNRR

Guvernul a adoptat o hotărâre pentru deschiderea unui punct de trecere a frontierei la Beba Veche (România) – Kübekháza (Ungaria)

Punctul de trecere a frontierei va fi destinat traficului internaţional de persoane, precum şi traficului internaţional de mărfuri, până la limita de greutate totală de 3,5 tone.

Fosile de mamut descoperite în județul Timiș

”Împreună, continuăm să scriem capitolele fascinante ale trecutului nostru!”, au transmis reprezentanții instituției de cultură.

74 de proiecte culturale au intrat în etapă finală pentru a primi finanțare de la Primăria Brașov

Cele 74 de proiecte eligibile acoperă categorii de arii tematice diferite, de la arte vizuale la muzică, teatru, dans, artă digitală sau educație prin cultură, valoarea totală a finanțărilor solicitate fiind de 9,61 milioane de lei.

Mai multe articole de același fel

Bosch a inaugurat a doua clădire de birouri a Centrului de Inginerie din Cluj

Noua clădire, a cărei construcţie a început în martie 2021, are o suprafaţă construită de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, împărţiţi pe zece etaje şi este conectată de sediul existent prin două pasarele.