Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dat publicității imagini spectaculoase de pe Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș-Turda. reprezentanții CNAIR susțin că stadiul lucrărilor se apropie de 90%, iar imaginile de pe șantier arată o mobilizare bună. Constructorul acestui lor este asocierea Impresa Pizzarotti – Pomponio Construcții.

Imagini de astăzi, 15.07.2020, de pe șantierul Autostrăzii #SebeșTurda, lot 1. Stadiul fizic al acestui lot este de 89.10%, constructorul, ASOCIEREA IMPRESA PIZZAROTTI & C SPA POMPONIO CONSTRUCTII SRL, lucrează în aceste zile la realizarea platformelor pentru amplasarea macaralelor ce vor fi folosite la montarea tablierului metalic al pasajului peste A1, breteaua 3 a nodulul Sebeș, continuă lucrările de terasamente la cele două noduri rutiere, Sebeș și Alba Nord, montează parapete metalic și panouri fonoabsorbante. La nodul rutier Alba Nord se pregateste finalizarea structurilor pentru amplasarea grinzilor pasajului peste calea ferată. După finalizarea operațiunilor de relocare a liniilor de înaltă tensiune din zona nodului rutier Alba Nord lucrările au intrat în linie dreaptă și în această zonă. #autostrazi #CNAIR

Publicată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pe Miercuri, 15 iulie 2020

„Se lucrează în aceste zile la realizarea platformelor pentru amplasarea macaralelor ce vor fi folosite la montarea tablierului metalic al pasajului, breteaua 3 a nodului Sebeș, continuă lucrările de terasamente la cele două noduri rutiere, Sebeș și Alba Nord, se montează parapete metalic și panouri fonoabsorbante. La nodul rutier Alba Nord se pregătește finalizarea structurilor pentru amplasarea grinzilor pasajului peste calea ferată. După finalizarea operațiunilor de relocare a liniilor de înaltă tensiune din zona nodului rutier Alba Nord lucrările au intrat în linie dreaptă și în această zonă”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Autostrada Sebeș- Turda are o lungime de 70 km şi va traversa parţial judeţele Alba şi Cluj, fiind împărţită în patru loturi. Primul lot, de 17 km,  se întinde de la intrarea pe autostradă, în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia; al doilea lot are 24 km şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud.

Loturile 3 şi 4, între Turda și Aiud, au fost deschise circulaţiei în 2018, iar loturile 1 și 2 trebuiau terminate până în 2019.

Foto: arhivă

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.