fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIELucrări de marcaje rutiere pe toate arterele principale din Sebeș, Lancrăm și...

Lucrări de marcaje rutiere pe toate arterele principale din Sebeș, Lancrăm și Petrești

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Sebeș anunță că Serviciul Public de Administrarea Patrimoniului efectuează lucrări de marcare longitudinală și de trasare a trecerilor de pietoni pe toate arterele principale din Sebeș, Petrești și Lancrăm.

Sunt prevăzute în graficul de lucrări străzile: Mihail Kogălniceanu, Ștefan cel Mare, Mureșului, Valea Frumoasei, Horea, Sava Henția, Călărași, Drumul Petreștiului, Mihai Viteazu (Petrești), 1 Mai și Nouă. De asemenea, au fost marcate și parcările din cartierul „Mihail Kogălniceanu”.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel