21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MUREȘUn nou loc de promenadă și relaxare, în Sighișoara

Un nou loc de promenadă și relaxare, în Sighișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Curtea Clubului Copiilor din centrul Sighișoarei va putea fi folosită, începând din această vară, ca loc de promenadă și relaxare.

Accesul publicului este permis zilnic, între orele 9.00-20.00, cu respectarea normelor de protecție și distanțare fizică.

“Primăria Sighișoara a solicitat Palatului Copiilor Târgu Mureș acordul în vederea folosirii spațiului din curta Clubului Copiilor, din str. 1 Decembrie, nr 30 A. Conducerea Palatului Copiilor Târgu Mureș a transmis joi, 16 iulie, acest acord iar spațiul va putea fi folosit, pe perioada vacanței, ca loc de plimbare și relaxare, în condițiile în care locația este sigură și izolată de aglomerația urbană și traficul rutier”, a anunțat Primăria Sighișoara.

Articole recente

Sibiu a fost, timp de două zile, capitala IT-ului românesc, cu ocazia Sibiu Innovation Days

Sibiu Innovation Days este un reper pe harta inovației din România, jucând un rol important în dezvoltarea rețelelor de colaborare între specialiști din industrie, administrație și comunitatea de cercetare academică.

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM la Sibiu

Cea de-a XXIX -a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Sibiu, Astra Film Festival, se va desfășura  anul acesta între 9 și 16 octombrie.

Primăria Timișoara pregăteşte cea mai mare investiţie realizată până acum în termoficarea centralizată din oraş

Consiliul Local a adoptat, vineri, proiectul prin care cofinanţarea din bugetul local destinată acestei achiziţii este estimată la 1 milion de lei.

JURIDICA | Noile reglementări privind transferul elevilor

Noile reglementări privind transferul elevilor

Mai multe articole de același fel

Directorul Azomureș a demisionat

Demisia vine într-o perioadă în care compania trece printr-o criză profundă din cauza creșterii prețului energiei și gazului

Noaptea Albă a Galeriilor la Târgu Mureş 

Galerii independente, Muzeul de artă, Cinema Arta şi spaţii alternative, în total 11 spaţii culturale, aşteaptă pasionaţii de artă modernă şi contemporană din Târgu Mureș cu o serie de expoziţii inedite în perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2022.